maanantai 7. marraskuuta 2022

Reissu 9 Iso-Melkuttimen kierto 10.10.2022

Olin jo pitkään miettinyt tuota patikointiretkeä tuonne Iso-Melkuttimen alueelle ja vihdoinkin sain sen toteutettua.  Eväät mukaan reppuun ja menoksi. Lähtöpisteeseen oli vajaa 1.5 tunnin ajomatka Lopen Räyskälään. 




Järven ympärikierto oli n. 7 km pituinen lenkki, joten Sylvikin jaksoi sen hyvin mennä.  Parkkiksella oli melko paljon autoja mutta itse reitillä ei nähty kun 3-4 ihmistä.  Se olikin kiva kun Sylvi oli koko reissun irti ja Elvi ja Lisa alun parin km jälkeen nekin pääsivät juoksemaan.  

Maisemat ovat upeat ja Melkuttimen vesi todella kirkasta. Voin vain kuvitella miten paljon kesällä siellä on porukkaa retkeilemässä että tuon combon, Elvi, Lisa ja Sylvi, voipi olla hiukka haastavaa kun ei voi pitää irti. 

Nyt kun ihmisiä ei näkynyt saatoin pitää kaikkia irti. Onnekseni nuo eivät kovin kaus minusta lähde kukaan ja ovat helposti kiinni otettavia. 



Minulla oli makkarat mukana että olisin nuotiolla paistanut mutta vaikka näyttää siltä että tuli on nuotiossa, jouduin kuitenkin kylmät makkarat syömään. 😁😀


Sylvihän meni nämä sillat ihan tosta vaan mutta Lisaa ne selvästi jännitti. Muutama tämmöinen reitiltä löytyi.  Sylvi haistelee kumpi reitti mennään ja ottaa suuntimaa...

Iso-Melkuttimen kierto oli kyllä hieno mutta tuskin tuolla combolla menen sinne kesällä ja hyvällä ilmalla. Se on takuulla täynnä patikoijia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Reissu 13 Repovesi rulettaa