sunnuntai 24. toukokuuta 2020

Reissu numero 2. Vaakkoin ulkoilualue

Reissu numero 2 suuntautui Vaakkoin ulkoilualueelle Espoon ja Vihdin rajamaille.  Ajateltiin että siellä on kauheesti porukkaa, mutta ehkä pitkä viikonloppu oli ajanutkin ihmiset mökeilleen.  Melko rauhassa sai kulkea koko reissun.  Oltiin tyytyväisiä että lähdettiin aamulla ajoissa.  Ilma oli sopiva kun aurinko ei porottanut.
Tässä meidän retkiporukka tältä päivältä,  vasemmalta bordercolliet Lisa 1.5 v,  Ilona 11.5 v ja  Elvi 7.5 v + espanjanvesikoira Aada 10 kk. 

Tää riviposeeraus ei vielä oikein tahdo sujua mutta ehkä me opitaan vielä.  


Tämän järven nimi on SaarenMusta ja Elvi kävi pikaisesti uimassa täällä.  Muita ei kiinnostanut kylmä vesi.  Kahvitauko pidettiin tuolla vastapäisellä kalliolla.


Tämä oli joku pienempi lampi tai järvi, vissiin se Vaakkoi nimeltään, kai?  Mikä on se raja, josta lampi muuttuu järveksi?  Kilometrejä tuli vissiin yhteensä  jotain 8-9 kun käytiin vielä takastullessa Luukissa.


Poistullessa löytyi halpaa dieseliä Petikosta ja pitihän se tankki vetää piripintaan.

Iso kiitos tämän päivän matkaseuralle, Kaijalle ja Aadalle!

Seuraava reissu saman kompon kanssa ( Ilman Ilonaa ) suuntautuukin Lahti - Hollona - Asikkala seudulle ensi viikolla.  Kolmena päivänä retkeilyä ja Asikkalaan mökille yöksi.  Kivaa!

Kuvat tulee olemaan ainakin toistaiseksi ihan huippua kännykkä Samsung S8 laatua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Reissu 13 Repovesi rulettaa